Vår drivkraft att hela tiden utveckla smartare produkter och lösningar för byggnadsautomation bidrar till ett hållbarare samhälle, idag och för kommande generationer”

– Tomas Frändén, CEO

Lär känna Larmia på mindre än en minut

Våra rötter går tillbaka till Sollentuna år 1968 då teknikbolaget Larmia bildades.

Affärsidén var från första dagen att i egen regi utveckla smarta, användarvänliga, hög­kvalitativa och flexibla produkter. Vi har aldrig gjort avsteg från affärsidéen och det har gett oss en tätposition inom det område som idag har vårt största fokus: Fastighetsautomation.

Idag är vi en pigg och mycket nyfiken 50-åring som gläds åt att våra produkter finns installerade i tusentals byggnader i Sverige och även utomlands. Tillsammans med våra partners fortsätter vi satsningen på att hjälpa små och stora fastighetsägare att spara energi, optimera fastighetsdriften och skapa bra inomhusklimat. Sedan 2018 ingår vi i Fidelix-gruppen vilket ger oss en extra stabilitet i de satsningar på vidareutveckling vi alltid kommer att göra.

”Made in Sweden för nordiska förhållanden”

är något av en slogan för oss.

Vi är unika på marknaden att som svenskt företag ha full kontroll över hela den innovativa processen fram till färdiga produkter, och att utveckla produkter specifikt för de krav som ställs i ett nordiskt klimat.

Vi utvecklar allt in-house i egen regi vilket är en stor trygghet för alla användare av Larmias produkter. Man behöver aldrig känna någon oro för att nya produkter inte ska vara bakåt­kompatibla med tidigare produktgenerationer. Samtidigt kan man tryggt lita på att vi fortsätter de tekniska satsningarna och gå i täten för utvecklingen inom intelligent fastighetsautomation!

Larmias 8 löften

Våra produkter ska hålla premiumkvalitet

Våra produkter ska vara extremt användarvänliga, lättinstallerade, öppna och skalbara

Vi ska ständigt utveckla vårt produktprogram genom att vara lyhörda för marknadens behov

Vi ska känna en ära i att kunna överträffa förväntningarna på vad system för fastighetsautomation ska klara av

Våra produkter ska vara både framtidssäkra och bakåtkompatibla

Våra partners har en unik kompetens och erfarenhet inom fastighetsautomation

Vi ska vara heltäckande och erbjuda kompletta lösningar; från SCADA-nivå ner till fältnivå

Vi ska alltid vara ett kunskapsföretag, som gärna delar med sig av sin kunskap